Aanbod

Met mijn brede kennis in verschillende vormen van training help ik jou om je doelen te behalen. Samen kijken wij naar welke vorm van training bij jou past om op een leuke, uitdagende en effectieve manier bij jouw doel te komen.

kim: “Traningen van artem zijn uitdagend en creatief met altijd de aandacht voor juiste uitvoering van de oefeningen”

Personal training

Waarom personal training? Omdat jij centraal staat. Bij Moving Smart kies jij waar je wilt trainen: aan huis voor het gemak, avontuurlijk outdoor in het bos of in de privé gym van één van mijn partners The Kickboxing Society. De personal trainer luistert naar jouw wensen, kijkt naar je mogelijkheden en maakt een doelgerichte persoonlijke trainingsprogramma. Met personal trainingen heb je een stok achter de deur, een professional die voor jou klaar staat en jou helpt om daar te komen waar jij wilt zijn. Tijdens de personal trainingen krijg je meer dan alleen een schema en oefeningen, ik kijk net iets verder. Hiervoor gebruik ik Functional Movement Screen, TANITA body analyzer en mijn eigen Moving Smart APP om jouw beginsituatie en doelen duidelijk in kaart te brengen. Naast fysieke training krijg jij ook coaching. Denk hierbij aan stressmanagement, slaap monitoring, voeding monitoring en advies hierop. Ik heb niet alle antwoorden, maar jij mag erop rekenen dat je onder begeleiding van Moving Smart tot vele antwoorden zult komen, soepeler gaat bewegen en meer fysieke & mentale veerkracht gaat ontwikkelen. Moving Smart is gespecialiseerd in Functional Movement Screen, Personal Training, Strenght & Conditioning, Sport Performance.

Physical Performance Training

Workshops

Met een specifiek thema maak ik voor jullie een workshop op maat. In grote lijnen heeft Moving Smart workshops in Krav Maga, kickboksen, powerliften en hardlopen. Bij het aanvragen van de workshop wil ik jullie graag goed leren kennen om aan jullie verwachtingen te kunnen voldoen. Naast workshops op maat heb ik een aantal vaste thema’s om uit te kunnen kiezen:

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd hoe wij samen jouw sportdoelen kunnen bereiken? Vul hieronder het formulier in voor een gratis intake!

Contact image

Artem

Nu online

Hallo, neem gerust contact met mij op voor meer informatie.
by Best4u Media