Sterker worden

Hoe word ik sterker? Moving Smart helpt je om jouw lichaam sterker te maken door fundamentele bewegingen, werk specifieke en sport specifieke oefenvormen op te nemen in het trainingsprogramma. Denk daarbij aan krachttraining, dynamische stabiliteit en rompstabiliteit (core), plyometrie en agility. Het doel hiervan is om de fysieke fitheid op het vlak van kracht te verbeteren en te optimaliseren. Denk hierbij aan blessurepreventie, revalidatie van blessures verbeteren en vaardigheden zoals prestatieverbetering te optimaliseren.

Bart: “na een early bird krachtraining start mijn dag gelijk goed”

Sportdoelen stellen

Doelen stellen geeft je meer motivatie, jouw stip op de horizon zien bepaald ook de manier van hoe je gaat trainen, een duidelijk beeld voor ogen hebben geeft betere resultaten. Soms is het stellen van doelen wat abstract “Ik wil fit zijn”. Wat betekent fit zijn voor jou? Wil jij 5 kilo in vet afvallen binnen 2 maanden? Wil jij onder 30 minuten 10 kilometer kunnen fietsen zonder helemaal af te liggen? Wij helpen jou om je doelen te concretiseren en te behalen. Hieronder lees je alvast een aantal tips die jou gaan helpen bij het vaststellen van doelen volgens de SMART methode.

Stel specifieke doelen. Hoe specifieker, hoe effectiever jij ervoor kan trainen. Bepaal hoe veel kilo in vet je wilt afvallen, hoe hoog je wilt springen, hoe veel gewicht je van de grond wil kunnen tillen

Maak je doelen meetbaar. Meet jouw vetpercentage, meet hoe hoog je springt en hou bij hoeveel gewicht jij van de grond kan tillen.

De doelen zullen aanvaardbaar moeten zijn. Vraag jezelf af of jouw doel verstandig is om na te leven, is het logisch om het te gaan uitvoeren en wat heb je uiteindelijk aan.

Jouw doelen zijn realistisch en haalbaar. Het is niet haalbaar om in 1 dag 5 kilo verantwoord af te vallen, dit jaar voor Olympisch goud te gaan wanneer je net start met trainen en morgen gelijk die zware tassen boven je hoofd met gemak kunnen tillen. Het is wel haalbaar om 500 gram per week af te vallen in vet en het is wel haalbaar om volgend jaar duidelijke resultaten te zien.

Stel deadlines op korte en lange termijn. Door deadlines te stellen voor korte en lange termijn doelstellingen ga jij gestructureerd aan werken. Iets om naar uit te kijken houd je gemotiveerd en het behalen van jouw doelen geeft terecht een voldoening.

Nieuwsgierig geworden?

Benieuwd hoe we samen jouw sportdoelen kunnen bereiken? Vul hieronder het formulier in voor een gratis intake!

Contact image

Artem

Nu online

Hallo, neem gerust contact met mij op voor meer informatie.
by Best4u Media